van Boxmeer
naar Bologna !
Uitnodiging

Ik ontving een mail van Paola Trevisan met daarin een uitnodiging om deel te nemen aan de expositie 'Little Treasures' in Bologna in Noord Italië. Het gaat om een serie van 4 schilderijen op klein formaat van 20 x 20 cm. Aan deze expositie doen 80 internationale kunstenaars mee die allemaal in hetzelfde formaat aanleveren. Ook kleine, ruimtelijke beelden vormen een onderdeel van de gehele expositie in Galleria de Marchi in Bologna.

Een internationaal gezelschap op een prachtige locatie. Met Paola Trevisan heb ik inmiddels persoonlijk mailcontact en ik krijg er steeds meer zin in.

'Your singular art language - with the interaction of abstract landscapes, textures, rhythms and coloursconnection- creates rich and emotional results. Like in your 'Geel land', 'Ruimte' and ‘Mongolie’. We believe that your vibrant and intense art research, together with your creative imaginary, will add personal an unique inputs to the upcoming exhibition’.

Mijn inschrijving moet binnen zijn voor 18 oktober, de kunstwerken verzonden.
De opening van de 'little treasures' expositie in Bologna zal zijn op zaterdag 26 november 2016.

Trevisan International Art exhibition "Little Treasures", Bologna, Italy, April 2014 ( > youtube )

Deelname zeker!

Dankzij de bijdragen van vele kan ik op weg naar Bologna! Zowel de deelname (inschrijving) als mijn reis naar Bologna is daarmee verzekerd. Geweldig is het, ik bedank voor alle steun.

Hierboven zien jullie mijn ingezonden werk. Schilderijtjes van 20 x 20 cm, acryl op doek.
Van links naar rechts:
"north", "motherland", "east", "homeland"

Op vrijdag 25 november vlieg ik van Eindhoven naar Bologna. Ik zal er zaterdag de 26ste bij de opening zijn en de dag erna.
Naar Bologna ging ik nooit eerder. Voor 3 overnachtingen vond ik een AirBnB adres.

Ik kijk uit naar de stad Bologna, naar Paola Trevisan, de hartelijke kunstliefhebber van Trevisan International Art.

Ik houd jullie op de hoogte, via deze pagina en via mail.

Yvonne
naar yvonnedolk.nl

Award in Bologna!

Op zaterdag 26 november is de opening geweest. Veel werk, foto's, tekeningen, schilderijen. Alles op het formaat 20 x 20 cm.

Paola Trevisan bij haar openingsspeech. Achter haar mijn werk.

Tot mijn grote verrassing reikt zij aan mij een "Award for Excellence" uit! Dat is eervol en ik ben er bijzonder trots op.


Op schouderhoogte mijn 4 little treasures.

© yvonne dolk en roodvos web & design